Ποιος Παγιέ; Οι Έλληνες έβγαλαν τα... γιαταγάνια για "Μητρογκόλ"

Σαν άλλο φαινόμενο της πεταλούδας, ο "εμφύλιος" στη Μασσαλία για τον Κώστα Μήτρογλου είχε... άμεσο αντίκτυπο στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Δεκάδες μηνύματα λατρείας για τον Έλληνα γκολτζή από οπαδούς του Ολυμπιακού και κάλεσμα επιστροφής για να γίνει δίδυμο με τον Μιραλάς. Οι δύο διάσημοι που τον στήριξαν ανοικτά.

Ποιος Παγιέ; Οι Έλληνες έβγαλαν τα... γιαταγάνια για "Μητρογκόλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τη συμπεριφορά οπαδών, συμπαικτών και δημοσιογράφων εναντίον του Μήτρογλου.

Κουρασμένος απ' αυτό τον " πόλεμο" προς τον συμπαίκτη του, ο Ντιμίτρι Παγιέ βγήκε δημόσια και υποστήριξε τον Έλληνα φορ, σημειώνοντας ότι προσπαθεί στις προπονήσεις και δεν... κοροϊδεύει τον κόσμο! Μάλιστα, ήταν σίγουρος πως ο "πιστολέρο" θα ανακάμψει σύντομα!

Θετικό που ο άσος της Ολιμπίκ υποστήριξε τον πρώην επιθετικό της Μπενφίκα, αλλά ο μεγαλύτερος σύμμαχος του "Μητρογκόλ", οι Έλληνες οπαδοί και φίλοι του τώρα παίρνουν μπρος και η υποστήριξη αναμένεται κατά κύματα.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Τζαβέλας που μέσω instagram "ανέβασε" φωτογραφία του 29χρονου, γράφοντας στη λεζάντα: " Τι να σου πουν εσένα; "

Από χθες το βράδυ, όμως, όπως και κάτω από το post του διεθνούς αριστεροπόδαρου έσκασε... ερυθρόλευκο τσουνάμι με τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίζει τον Μήτρογλου με σχόλια αγάπης, ζητώντας του μάλιστα να επιστρέψει στο " Καραϊσκάκης" και να κάνει δίδυμο με τον Κέβιν Μιραλάς!

Η ιστορία του πρώην "ερυθρόλευκου" παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζει να είναι για δεύτερη ημέρα πρώτο θέμα στη Γαλλία με τους περισσότερους να επιμένουν ότι φεύγει από τη Μασσαλία, δανεικός, με σκοπό να πάρει τα πάνω του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK