Πρώτες γκρίνιες για Μίτσελ και Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ εξακολουθεί να αφήνει βαθμούς, με αποτέλεσμα να αρχίσει και η γκρίνια από μερίδα του γαλλικού Τύπου για τον Μίτσελ και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια οι Μασσαλοί.

Την Κυριακή (27/9) η Μαρσέιγ γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-1 από τη "νεοφώτιστη" Ανζέ, μια εβδομάδα πριν από το derby με την Παρί Σεν Ζερμέν με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 14η θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1 μετά τα πρώτα 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στα 6 από αυτά, στον πάγκο των Μασσαλών κάθεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του με τη νίκη επί της Τρουά με 6-1, μετρά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τη νέα ομάδα του.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αρχίσουν και οι πρώτες γκρίνιες, με μερίδα του γαλλικού Τύπου να ασκεί κριτική στον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του.

"Η Μαρσέιγ δεν πάει πουθενά. Έχει αφήσει βαθμούς σε 4 από τα 8 παιχνίδια", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Equipe", την ώρα που η "Le Monde" στέκεται στην έλλειψη έντασης που παρουσιάζουν οι παίκτες του Μίτσελ στο παιχνίδι τους.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα