Τα... γαλλικά του Μήτρογλου και το ξεχωριστό μήνυμα στους οπαδούς!

Τα σενάρια θέλουν την Μαρσέιγ να εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησής του όμως ο Κώστας Μήτρογλου όχι μόνο δεν τα παρατάει αλλά έστειλε και ιδιαίτερο μήνυμα στους φανς της Ολιμπίκ.

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Το περασμένο καλοκαίρι τον αγόρασε έναντι 15.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα και πίστεψε πολύ σε αυτόν, ωστόσο μέχρι στιγμής η Μαρσέιγ δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον Κώστα Μήτρογλου βλέποντας την παραγωγική συγκομιδή του που μεταφράζεται σε 3 γκολ σε 12 συμμετοχές του με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

Caen's midfielder Baissama Sankoh, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Caen's midfielder Baissama Sankoh, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Κόντρα πάντως σε αρκετά σενάρια που θέλουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1993 να εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησής του, ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τη θέση του και μάλιστα έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για επιτυχίες μάζί με τους συμπαίκτες του.

"Καλά Χριστούγεννα! Υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους! Και ειδικά στους οπαδούς της Μαρσέιγ θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές και να απολαύσουν κάθε επιτυχία που θα προσπαθήσουμε όλοι να τους δώσουμε", έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Twitter ο άσος των Μασσαλών, με το Καλά Χριστούγεννα να το γράφει στα γαλλικά και το υπόλοιπο μήνυμα στα αγγλικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK