Την ασπίδα για Μήτρογλου την σήκωσαν μαζί, Ρολάντο και Γκαρσιά!

Οι οπαδοί έχασαν την υπομονή τους με τον Κώστα Μήτρογλου όχι όμως και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, με τους Γκαρσία και Ρολάντο να προχωρούν σε νέα δημόσια στήριξη του Έλληνα διεθνούς φορ.

Την ασπίδα για Μήτρογλου την σήκωσαν μαζί, Ρολάντο και Γκαρσιά!

Η αλήθεια είναι πως με μόλις 2 γκολ σε 9 εμφανίσεις του στην Ligue 1 και 3 συνολικά σε 13 παιχνίδια του με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει μπορέσει να γίνει αγαπητός από την -άκρως απαιτητική- εξέδρα της Ολιμπίκ.

Τουναντίον, το γεγονός πως δυσκολεύεται να σκοράρει σε συνδυασμό με τα 15.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του από την Μπενφίκα, έχουν κάνει μερίδα οπαδών να εναντιώνεται απέναντί του κατά τη διάρκεια των αγώνων της γαλλικής ομάδας και να τον αποδοκιμάζει, ζητώντας την αποπομπή του.

Τι θα πράξει η Μαρσέιγ; Αν κρίνουμε από την τελευταία τοποθέτηση δύο δικών της ανθρώπων, είναι αποφασισμένη να στηρίξει 100% την επιλογή της και να μην προχωρήσει σε κάποια εν θερμώ κίνηση, κρίνοντας από τη μέχρι τώρα δυστοκία του.

Την ασπίδα για Μήτρογλου την σήκωσαν μαζί, Ρολάντο και Γκαρσιά!

"Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι σε έναν σύλλογο που δεν γνωρίζεις και πρέπει να μάθεις μία ξένη γλώσσα. Επιπλέον ήρθε τραυματίας.

Έχει ανάγκη να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όταν θα αρχίσει να σκοράρει, θα ξεχάσει όλες εκείνες τις άσχημες στιγμές", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (11/1) ο Πορτογάλος διεθνής στόπερ της Μαρσέιγ, Ρολάντο, και συμπλήρωσε αναφορικά με τον Μήτρογλου.

"Είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πάρα πολύ, του αρέσει να μένει στη γωνιά του. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω ότι μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Αρκεί να προσαρμοστεί".

Την ασπίδα για Μήτρογλου την σήκωσαν μαζί, Ρολάντο και Γκαρσιά!

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα την θεωρία πως οι εξτρέμ της ομάδας αισθάνονται πιο άνετα με τον Βαλέρ Ζερμέν στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μήτρογλου, τονίζοντας πως "στην ομάδα μου έχω πραγματικούς επαγγελματίες".

Επιπλέον, ο τεχνικός της Ολιμπίκ ξεκαθάρισε πως η απόδοση ενός παίκτη εξαρτάται πολλές φορές και από εκείνους που τον πλαισιώνουν, τονίζοντας πως στον τελευταίο αγώνα της Μαρσέιγ, τροφοδοτήθηκε καλά μόλις μία φορά, άσχετα αν δεν κατάφερε σε εκείνη τη φάση να απειλήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK