Τρελάθηκε με τη φάση του Μήτρογλου ο Γκαρσία

Η Μαρσέιγ γκέλαρε στην έδρα της, έμεινε εκτός τριάδας και... Τσάμπιονς Λιγκ με τον προπονητή της ομάδας Ρούντι Γκαρσία να ξεσπά για μία φάση με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου (VIDEO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou, center, challenges for the ball with Lyon's Marcelo, left, and Rafael Da Silva during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in marseille, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
mitroglou AP IMAGES

Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα για την Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, αυτή τη φορά με αντίπαλό την Μονπελιέ.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (μπήκε ως αλλαγή στο 59') δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως θα μπορούσε να πάρει πέναλτι στο 80ο λεπτό σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Έλληνα άσο!

Στο συγκεκριμένο σημείο στάθηκε και ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, που ξέσπασε κατά της διαιτησίας: "Έχει καταντήσει κουραστικό να συμβαίνει μόνο με εμάς. Πεντακάθαρο πέναλτι και δεν υπάρχει κανείς που να υποστηρίξει το αντίθετο.

Τι άλλο να πούμε;", ήταν τα λόγια του. Μετά τη νίκη της Λυών, οι Μασσαλοί έπεσαν στην 4η θέση και θα παλέψουν αρκετά για την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK