Ανακοινώθηκε ο Ζαρντίμ

Υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πορευθεί, όπως αναμενόταν, την επόμενη διετία η Μονακό, με τη φιλοδοξία να εκθρονίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανακοινώθηκε ο Ζαρντίμ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "H Moνακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του Λεονάρντο Ζαρντίμ ως προπονητή για τις σεζόν 2014-15 και 2015-16, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ηγηθεί της επαγγελματικής ομάδας με τους συνεργάτες του από τις 30 Ιουνίου

Η παρουσίαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Εν τω μεταξύ, ο νέος τεχνικός ήθελε να δώσει στα γαλλικά την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Μονακό".

Ανακοινώθηκε ο Ζαρντίμ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ στην Μονακό, καθώς πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και θεωρώ ότι θα γίνει καλή δουλειά με το επιτελείο. Η Μονακό είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πολλούς ταλαντούχους. Θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουν. Το πρώτο πράγμα είναι να μάθω αγγλικά. Θα κάνω μαθήματα για λίγες ημέρες. Είναι ένα είδος σεβασμού προς τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του συλλόγου και τη Ligue 1", δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Βάντιμ Βασίλιεβ, αντιπρόεδρος της ομάδας του πριγκιπάτου, τόνισε: "Πρόκειται για έναν τεχνικό που είχε εκπληκτικά αποτελέσματα, όπου κι αν εργάστηκε. Έχει ισχυρό κίνητρο και αποτελεί μέλος της νέας γενιάς. Θα μας προσθέσει νέα δυναμική επειδή είναι φιλόδοξος σαν κι εμάς. Αυτό ακριβώς είναι το προφίλ που αναζητούσαμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο άνθρωπος που θα εκπονήσει το πρότζεκτ μας για το μέλλον. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK