Έτσι απάντησε στην Παρί η Μονακό!

Φέτος δεν έχει περίπατο για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ νίκησε άνετα 3-0 τη Ρεν και σκαρφάλωσε στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον Φαλκάο να βρίσκει δίχτυα στη Ligue 1 μετά από δύο χρόνια (video).

Έτσι απάντησε στην Παρί η Μονακό!

H Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε την Παρασκευή με 6-0 την Καέν εκτός έδρας έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι που πέτυχε τα τέσσερα πρώτα γκολ της αναμέτρησης, όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν έμειναν ούτε 24 ώρες στην πρώτη θέση της Ligue 1...

Και αυτό γιατί η "απάντηση" της Μονακό ήταν άμεση, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να επικρατεί 3-0 της Ρεν και να ανεβαίνει μόνη στην κορυφή, έχοντας για σκόρερ τους Φαλκάο και Λεμάρ (2 γκολ, εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής το δεύτερο).

Μάλιστα το γκολ με το οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του ο Φαλκάο (πρώτο του φετινό ματς πρωταθλήματος ως βασικός) ήταν ιστορικό αφού η τελευταία φορά που είχε σκοράρει στη Ligue 1 ήταν τον Αύγουστο του 2014 κόντρα στην Ναντ.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, βρήκε δίχτυα και ο Τζίμι Ντουρμάζ, με τον Σουηδό πρώην άσο του Ολυμπιακού να πετυχαίνει μάλιστα το νικητήριο γκολ της Τουλούζ στο 2-1 επί της Γκινγκάμπ.


Jimmy Durmaz Goal vs Guingamp (2-1) από WiFu10

News 24/7

24MEDIA NETWORK