Ο Εμ'Μπαπέ έδειξε πως είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ με μία μόνο κίνηση!

Ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ αποτελεί το next best thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κόντρα στην Λιόν το απέδειξε εμφατικά. Όχι με γκολ, όχι με ασίστ, αλλά με μερικά πλάγια βήματα (VIDEO)!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Μονακό απέναντι στην Λιόν ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για 13η φορά στη φετινή Ligue 1 και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να παραμείνει στην κορυφή (ισόβαθμη με την Παρί αλλά έχει ματς λιγότερο), όμως το highlight που προσέφερε στο κοινό δεν ήταν η στιγμή που συνδέθηκε με τα δίχτυα.

Αντίθετα αυτό έλαβε χώρα στο 13ο λεπτό σε μία από τις ευκαιρίες που είχε για γκολ, με τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό να δείχνει το ταλέντο και την ποιότητά του του με μοναδικό τρόπο: βλέποντας πως είναι οφσάιντ τραβήχτηκε με μερικά πλάγια βήματα προς τα πίσω για να "καλυφθεί" και αστραπιαία ξεκίνησε κούρσα για να γίνει κάτοχος της μπάλας μετά από κάθετη πάσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ:

ΛΙΟΝ - ΜΟΝΑΚΟ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK