Ο Εμ'Μπαπέ είχε λόγο που έριξε "χυλόπιτα" σε Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε δυναμικά στις μεταγραφές με τον Μπερνάντο Σίλβα όμως το όνειρο του Γκουαρδιόλα για τον Εμ'Μπαπέ φαίνεται πως ξεθωριάζει!

Ο Εμ'Μπαπέ είχε λόγο που έριξε "χυλόπιτα" σε Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος περιορίστηκε φέτος στην τρίτη θέση στην Premier League, στην πρώτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει την πανίσχυρη οικονομικά διοίκησή της να τραβήξει το πόδι από το... γκάζι στην περίοδο των μεταγραφών.

Ήδη έκανε μία ηχηρή μεταγραφή με την δαπάνη 50.000.000 ευρώ για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο Μπερνάντι Σίλβα ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο επόμενος παίκτης που είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα γαλάζια είναι ο γκολκίπερ της Μπενφίκα, Έντερσον.

Ο Εμ'Μπαπέ είχε λόγο που έριξε "χυλόπιτα" σε Γκουαρδιόλα

Ωστόσο ο διακαής πόθος του Πεπ Γκουαρδιόλα φάινεται πως δεν είναι γραπτό να προσγειωθεί στο "City of Manchester", τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι. Όπως αποκάλυψε η μαδριλένικη "Marca", ο Καταλανός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη για να του εκδηλώσει την επιθυμία για συνεργασία αλλά να εισπράττει αρνητική απάντηση.

Και αυτό γιατί τα 130.000.000 ευρώ που έχει έτοιμα η Σίτι για χάρη του (για να δελεάσει την Μονακό και να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή) δεν στάθηκαν αρκετά για να τον... ζαλίσουν, με τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ να του εξομολογεταί πως περιμένει πρόταση από την Ρεάλ ελέω... Ζιντάν.

Ο νυν τεχνικός των "μερένγκες" ήταν το μεγάλο είδωλο του Εμ'Μπαπέ στην παιδική ηλικία του και μένει να δούμε αν η Ρεάλ θα κάνει κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό της στο φινάλε της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK