Θέλει τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Ζαρντίμ η Μονακό

Ο Μουρίνιο δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στην Τσέλσι, τα δημοσιεύματα για αποχώρησή του πληθαίνουν, το ίδιο και οι... μνηστήρες. Τελευταία στη λίστα η Μονακό.

Θέλει τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Ζαρντίμ η Μονακό

Η δεύτερη θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι οδεύει σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ προς το τέλος της, αφού οι "μπλε" βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας στην Premier League μετά από 10 αγωνιστικές.

Σύμφωνα με την ισπανική "Sport", οι μάνατζερ του "Special One" ψάχνονται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πορτογάλου, με τη Μονακό να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.

Ένας από τους μετόχους του γαλλικού συλλόγου μάλιστα, ο Αλεσάντρο Πρότο, αποκάλυψε στην "Sport" το εξής: "Το βράδυ του Σαββάτου (24/10) έγινε η πρώτη επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να προπονήσει τη Μονακό. Βρισκόμαστε ακόμη σε αρχικό στάδιο, ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι πως ο Μουρίνιο θα μπορούσε να προπονήσει τη Μονακό".

Ο Πορτογάλος έχει κατακτήσει τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές χώρες και μια πιθανή μετακόμιση στη Γαλλία μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη έναν στη συλλογή του. Η Μονακό βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 μετά από 11 αγωνιστικές υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK