Τι να τον κάνει τον Εμπαπέ, όταν ρίχνει έξι στη Μαρσέιγ

Κάθε άλλο παρά επηρέασε τη Μονακό ο θόρυβος που προκάλεσε η κυριακάτικη πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 180 εκατ. ευρώ!

Τι να τον κάνει τον Εμπαπέ, όταν ρίχνει έξι στη Μαρσέιγ

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να παρακολουθεί από τον πάγκο και να μην χρησιμοποιείται ούτε δευτερόλεπτο, η Μονακό διέλυσε 6-1 τη Μαρσέιγ στο "Λουί Ντε" και πέτυχε το 4/4 στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι Μονεγάσκοι ούτε που σκέφτηκαν να ρισκάρουν τη χρησιμοποίηση του 19χρονου Γάλλου και κυρίως τα 180 εκατομμύρια, στα οποία έκλεισε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά προβλήματα δεν αντιμετώπισαν απέναντι σ' ένα σύνολο που τώρα χτίζεται από τον Ρουντί Γκαρσιά και ψάχνει αγωνιστική ταυτότητα.

Όταν μάλιστα υπάρχει ένας "γίγαντας" Φαλκάο, που έχει αναγεννηθεί, τι τον χρειάζεται τον πιτσιρικά ο Ζαρντίμ. Ο Κολομβιανός φορ είχε δύο γκολ ως το 34' όταν το σκορ έγινε 3-0, αφού από το 2' ο Γκλικ είχε ανοίξει το λογαριασμό. Οι Μασσαλοί δεν αντέδρασαν ποτέ, μειώνοντας αφού είχε έρθει ο ουρανός στο κεφάλι τους (5-0), ενώ ο Φαμπίνιο έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο θρίαμβο των πρωταθλητών από το σημείο του πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK