Είδε κόκκινη κάρτα, αλλά παίζει κανονικά ο Μπαλοτέλι

Μπαλοτέλι είναι αυτός, ό,τι θέλει κάνει... θα μπορούσαμε να πούμε, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιόρρυθμος Ιταλός φορ δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή και θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς της Νις, παρά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Λοριάν.

Είδε κόκκινη κάρτα, αλλά παίζει κανονικά ο Μπαλοτέλι

Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής ακύρωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο επιθετικός της Νις λίγο μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ (σ.σ. 2-1) στο 86ο λεπτό του αγώνα με τη Λοριάν, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, αναγνώρισε ότι η απόφαση του ήταν λανθασμένη.

Ο Μπαλοτέλι είχε εμπλακεί σε αψιμαχί με τον άσο της Λοριάν, Στίβεν Μορεϊρα, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κάρτα, που επίσης ακυρώθηκε.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα