Μετάνιωσε για Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεκίνησε σούπερ την περιπέτειά του στην Νις και μετά τα δύο γκολ του με τη Μαρσέιγ... ξεσπάθωσε για τα όσα πέρασε στην Λίβερπουλ. Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα!

Μετάνιωσε για Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι

"Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα", αναφέρει μία σοφή λαϊκή ρήση και αυτό ισχύει 100% στην περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε σε 36 ματς πρωταθλήματος την τελευταία διετία με τη φανέλα των Λίβερπουλ και Μίλαν (20 με τους "κόκκινους" και 16 με τους "ροσονέρι" όπου έπαιξε ως δανεικός) και σκόραρε μόλις δύο φορές, όσα γκολ δηλαδή πέτυχε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νις στο 3-2 επί της Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής.

Μετάνιωσε για Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ιταλός επιθετικός έγινε μέσα σε μία βραδιά ο "Super Mario" που είχαν λατρέψει όλοι οι φανς του προ μερικών ετών και στις δηλώσεις του φρόντισε να τραβήξει εκ νέου πάνω του τα βλέμματα αφού αναφέρθηκε με μελανά χρώματα στην παρουσία του στο "Anfield".

"Η Λίβερπουλ ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου. Πέρα από τους οπαδούς, που ήταν φανταστικοί μαζί μου, και τους παίκτες με τους οποίους είχα καλή σχέση, πρέπει να είμαι ειλικρινής και να παραδεχτώ ότι δεν μου άρεσε ο σύλλογος.

Μετάνιωσε για Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι
© AFP/GETTY IMAGES

Είχα δύο προπονητές, τους Μπρένταν Ρότζερς και Γιούργκεν Κλοπ. Ως άνθρωποι δεν μου έκαναν καλή εντύπωση και δεν τα πήγαινα καλά μαζί τους. Δεν αισθάνθηκα ποτέ άνετα εκεί", τόνισε ο 26χρονος φορ στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό "Canal Plus", για να αναφέρθεί στη συνέχεια και στη... Χρυσή Μπάλα.

"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα. Δεν είναι αργά. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να την έχω ήδη κατακτήσει αλλά δουλεύοντας σκληρά στην προπόνηση μπορώ ακόμα να την κατακτήσω μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια".

Μετάνιωσε για Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι
© AFP/GETTY IMAGES

Εντυπωσιακή ήταν πάντως και η τελευταία ανάρτηση του Μπαλοτέλι στο Instagram, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη θέα που έβλεπε από το δωμάτιό του το πρωί της Δευτέρας, γράφοντας τα εξής:

"Καλημέρα σε όλους. Καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις... (ήλιος, θάλασσα). Το χθες είναι παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK