Η Νις "έδωσε ρέστα" με την ανακοίνωσή της για Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Νις και η ομάδα της Νίκαιας θέλησε να τον ευχαριστήσει με μία ανακοίνωση κάθε άλλο παρά συνηθισμένη (VIDEO)

Η Νις "έδωσε ρέστα" με την ανακοίνωσή της για Μπαλοτέλι!

Η Νις και ο Μάριο Μπαλοτέλι θα παραμείνουν για -τουλάχιστον- έναν χρόνο ακόμα, μαζί! Μετά από μία αρκετά καλή σεζόν και για τις δύο πλευρές, με τον "Super Mario" να έχει 17 γκολ σε 28 συμμετοχές και την ομάδα του να καταλαμβάνει την 3η θέση στην Ligue 1 (πίσω από Μονακό και Παρί) και να βγαίνει στα προκριματικά του νέου Champions League, συμφώνησαν να συμπορευτούν και την προσεχή σεζόν, με την Νις να το γνωστοποιεί μέσω ιδιαίτερης ανακοίνωσης.

Η Νις "έδωσε ρέστα" με την ανακοίνωσή της για Μπαλοτέλι!

"Παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε ο Ιταλός επιθετικός έκανε μία μεγάλη οικονομική θυσία για να παραμείνει εδώ δίνοντας σημασία στην αθλητική πλευρά και στην καρδιά. Καλώς επέστρεψες σπίτι σου", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, με την Νις να δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφία του παίκτη την ώρα των υπογραφών καθώς και video με τον ίδιο εν δράσει κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr".

News 24/7

24MEDIA NETWORK