Ο Μπαλοτέλι "ξαναχτύπησε". Αυτή τη φορά με τα... κορδόνια του!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ανέκαθεν "έκλεβε την παράσταση". Κι αν δεν είνα λόγω του πλούσιου ταλέντου του, θα είναι για τα καμώματά του, με το... τελευταίο του χτύπημα να αφορά τα κορδόνια των παπουτσιών του!

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο "σούπερ Μάριο" είναι εδώ και φωνάζει παρών! Αυτή τη φορά με τις... τρέλες του, αφού ο εκκεντρικός σταρ ένιωθε... άβολα τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού του Σαββάτου (18/3) με τη Νις να παίζει με τη Ναντ.

Ο Ιταλός επιθετικός, έχασε τα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης όχι επειδή είχε κάποιο... σοβαρό πρόβλημα ή τραυματισμό. Αλλά επειδή τον έσφιγγαν τα κορδόνια του! Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι, βγήκε στην γραμμή του γηπέδου για να λύσει τα παπούτσια του με δύο μέλη από το τεχνικό επιτελείο της Νις να σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Τελικά, τα κατάφερε και μπήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αποτρέψει όμως την ισοπαλία για την ομάδα του (1-1).

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Νις, Λουσιάν Φαβρ δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει ξανά κάτι τέτοιο στα σαράντα και χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Μάλλον δεν υπολόγιζε στον "τρελοΜάριο".

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK