"Ο Μπαλοτέλι πρέπει πρώτα να τρώει, να κοιμάται και να παίζει ποδόσφαιρο"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πρέπει να έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες στη ζωή του κατά τον Μίνο Ραϊόλα. Να τρώει, να κοιμάται και να παίζει ποδόσφαιρο. Ούτε γυναίκες ούτε κάτι άλλο σχετικό. Διαβάστε τις νέες δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη.

"Ο Μπαλοτέλι πρέπει πρώτα να τρώει, να κοιμάται και να παίζει ποδόσφαιρο"

O Μίνο Ραϊόλα έχει μιλήσει πολλές για έναν από τους αγαπημένους του πελάτες. Το έκανε άλλη μία καθώς φαίνεται ότι στον Μάριο Μπαλοτέλι έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

"Θα σας πω το μοναδικό λάθος που έχω κάνει με τον Μάριο. Δεν έπρεπε ποτέ να τον αφήσω να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μπαλοτέλι δεν ήταν ευτυχής εκεί αλλά έπρεπε να τον πείσω να κάνει λίγη ακόμη υπομονή" τόνισε ο εκκεντρικός Ιταλός ατζέντης.

"Οπως και να έχει" συνέχισε ο Ραϊόλα, "το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι προετεραιότητα για το Μάριο. Χρειάζεται να τρώει, να κοιμάται, να αφοδεύει και να παίζει ποδόσφαιρο".

"Ο Κλοπ" κατέληξε "του φέρθηκε σαν να μην ήταν άνθρωπος. Αλλά αν στη Νις παίξει σε ικανοποιητικό επίπεδο θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ πέρα από κάθε αμφιβολία. Είναι δηλαδή προτιμότερο να ξοδέψεις 100εκ για έναν καλό επιθετικό από τον να πάρεις τον Μάριο με μηδέν κόστος. Ο Μπαλοτέλι είναι φορ παγκόσμιας κλάσης".

Αν μην τι άλλο ξέρει να πουλάει την πραμάτια του.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ