Σε ομάδα-έκπληξη "σπρώχνει" τον Μπαλοτέλι ο Ραϊόλα!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Νις και ετοιμάζεται να ανέβει επίπεδο, με τον Μίνο Ραϊόλα να κάνει ταξίδι-αστραπή για να γίνει το deal με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο!

Σε ομάδα-έκπληξη "σπρώχνει" τον Μπαλοτέλι ο Ραϊόλα!

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (6/6) τον νέο της προπονητή, με τον Πέτερ Μπος να αφήνει τον Άγιαξ για να διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία των Κυπελλούχων Γερμανίας τον Τόμας Τούχελ, και δεν αποκλείεται να ρίξει πολύ γρήγορα και μεταγραφική "βόμβα" όσον αφορά στην γραμμή κρούσης της!

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα "Bild" ο παίκτης που βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βεστφαλίας είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να πραγματοποιεί ταξίδι στην πόλη της Ρηνανίας και να έχει αναφέρει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως το ταξίδι αφορά το επικείμενο deal της Ντόρτμουντ με τον παίκτη!

AC Milan's Mario Balotelli looks on prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mario Balotelli looks on prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP

"Ναι, ο Μπαλοτέλι μπορεί να πάει να παίξει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ", φέρεται να είπε ο Ραϊόλα για τον πελάτη του, με τον 26χρονο Ιταλό φορ να αφήνει πίσω τις δύο καταστροφικές (σερί) χρονιές του με Λίβερπουλ και Μίλαν και να εμφανίζεται αναγεννημένος τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, έχοντας απολογισμό 17 γκολ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε περίπτωση που ευδοκιμήσει η συμφωνία, ουσιαστικά ο "Super Mario" θα προσπαθήσει να "μπει στα παπούτσια" του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται μία ανάσα από συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για ένα ποσό πάνω από 60.000.000 λίρες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK