Σοκάρει η εικόνα του Μπεν Αρφά

Ο Μπεν Αρφά αγωνίστηκε στο φιλικό της γαλλικής Νις κόντρα στη Λωζάνη, ωστόσο η φυσική του κατάσταση μόνο ποδοσφαιριστή δεν θύμιζε.

Στις 9 Ιουνίου ο Χατέμ Μπεν Αρφά έγινε και επίσημα παίκτης της Νις, έχοντας κανονικά δικαίωμα για συμμετοχή σε αγώνες. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος, ο οποίος υπήρξε και μεταγραφικό στόχος του Ολυμπιακού, αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες καθώς στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε συμμετάσχει σε επίσημα παιχνίδια με δύο συλλόγους στην ίδια σεζόν (Χαλ και Νιούκαστλ). Ως εκ τούτου, παρά τη μεταγραφή του στη Νις δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα.

Πλέον παίρνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία των Γάλλων, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό της ομάδας κόντρα στη Λωζάνη το απόγευμα του Σαββάτου (11/7), όπου η Νις επικράτησε με 4-1.

Βέβαια η φυσική του κατάσταση μόνο ποδοσφαιριστή δεν θύμιζε, καθώς ο 28χρονος Γάλλος έχει πάρει αρκετά κιλά. Δείτε την εικόνα του Μπεν Αρφά που έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα