Τα έχωσε στον Ντάνι Άλβες ο Μπαλοτέλι για τον Αστόρι

Τον δάσκαλό του βρήκε ο Ντάνι Άλβες στο πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δεν άφησε να... πέσουν κάτω οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τον θάνατο του αδικοχαμένου φίλου του, Νταβίντε Αστόρι, απαντώντας του με σκληρό ύφος.

Τα έχωσε στον Ντάνι Άλβες ο Μπαλοτέλι για τον Αστόρι
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο ξαφνικός θάνατος του Νταβίντε Αστόρι συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και αμέσως πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές, έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος με έναν... κυνικό, θα έλεγε κανείς, τρόπο, εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό του Ιταλού αμυντικού λέγοντας: "Δεν ενοχλήθηκα από τον θάνατό του, δεν τον γνώριζα καλά. Πιστεύω ότι έκανε ότι έπρεπε να κάνει σε έναν χαοτικό κόσμο και τώρα είναι σε καλύτερο.

Στον κόσμο όμως κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες μικρά παιδιά από την πείνα που δεν λαμβάνουν την αντίστοιχη προσοχή. Κι όμως είναι κι αυτά σημαντικά".

Η "νέα διάσταση" που έδωσε ο Βραζιλιάνος για τον θάνατο του Αστόρι, φαίνεται ότι δεν "έκατσε" καλά στα αφτιά του "τρελο"- Μάριο Μπαλότέλι, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την μνήμη του φίλου του, χαρακτηρίζοντας με επιθετικό τόνο τα λεγόμενά του Ντάνι, "βλακείες" .

"Δεν ήταν λάθος τα όσα είπε, θα μπορούσε όμως να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Μπορούσε απλά να στείλει τα συλλυπητήριά του και να μη λέει βλακείες. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια σχόλια όταν μιλάμε για θάνατο. Ο Αστόρι ήταν πολύ καλός και ευγενικός τύπος, έπαιξα μαζί του στην Εθνική. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην κηδεία του, καθώς έχω προπόνηση, αλλιώς θα έμπαινα στο αμάξι μου και θα πήγαινα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK