Το επικό μήνυμα της Νις στον Κάραχερ για... Μπαλοτέλι!

Η κόντρα του Μάριο Μπαλοτέλι με τον Τζέιμι Κάραχερ έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις ώστε στο... παιχνίδι αποφάσισε να μπει -δυναμικά μάλιστα- και η Νις! Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο γαλλικός σύλλογος στον Άγγλο παλαίμαχο μέσω Twitter.

Το επικό μήνυμα της Νις στον Κάραχερ για... Μπαλοτέλι!

Όταν η Λίβερπουλ κατάφερε να "ξεφορτωθεί" (δύο χρόνια από τότε που τον αγόρασε) τον Μάριο Μπαλοτέλι, αφήνοντάς τον ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νις , ο Τζέιμι Κάραχερ αισθάνθηκε τόσο μεγάλη ανακούφιση που δεν... κρατήθηκε και πέταξε το γάντι στον "Super Mario", δηλώνοντας πως ακόμα και ελεύθερο που τον πήρε η νέα του ομάδα τον πλήρωσε πολύ ακριβά.

Ο Ιταλός επιθετικός έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά βάζοντάς του την ταμπέλα του κακού παίκτη αλλά και hater, ενώ ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ έδειξε διάθεση να μπει και σε δεύτερο γύρο, υποστηρίζοντας ειρωνικά πως ο Μπαλοτέλι θα κερδίσει τώρα τη Χρυσή Μπάλα στην Νις!

Το επικό μήνυμα της Νις στον Κάραχερ για... Μπαλοτέλι!

Ε, αυτό ήταν. Το τελευταίο του σχόλιο πλήγωσε τον εγωισμό της ομάδας της Νίκαιας, η οποία έκρινε πως τώρα είναι το κατάλληλο timing για να πάρει και εκείνη θέση υπερασπιζόμενη τον ποδοσφαιριστή της.

"Γεια σου Τζέιμι Κάραχερ, φαίνεται πως είσαι μεγάλος φαν του Μάριο Μπαλοτέλι. Μπορείς να παραγγείλεις τη φανέλα του στο κατάστημά μας. Forza Mario", ήταν το σχόλιο της Νις μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK