Το "σόου" του Μπαλοτέλι με το οποίο εκνεύρισε όλη την Παρί!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ για την Νις απέναντι στην Παρί όμως δεν ήταν το γκολ του αλλά τα... καμώματά του στο φινάλε που έκαναν τους παίκτες του Έμερι να "βράζουν" (VIDEO)

Το "σόου" του Μπαλοτέλι με το οποίο εκνεύρισε όλη την Παρί!

Αυτός είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι και δεν πρόκειται να αλλάξει! Ο "Super Mario" κατάφερε με ένα σουτ βγαλμένο μέσα από το πληθωρικό ρεπερτόριό του να ανοίξει το σκορ για την Νις στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως δεν ήταν μόνο το τέρμα αυτό που τον έφερε στο προσκήνιο στο φινάλε του αγώνα.

Το γεγονός που έκανε άπαντες να συζητούν για τον 25χρονο Ιταλό φορ ήταν οι καυγάδες στο φινάλε με όλη σχεδόν την ομάδα της Παρί, με ένα video μέσα από το γήπεδο που είδε το φως της δημοσιότητας να φανερώνει το λόγο για τον οποίοι οι περισσότεροι τα είχαν μαζί του.

Αιτία τα "κόλπα" με τη μπάλα στα πόδια που έκανε στο σημείο του κόρνερ λίγο πριν τη λήξη και τα οποία θεωρήθηκαν ως ασέβεια από τον Καβάνι και τους συμπαίκτες του, με τον "Super Mario" να δέχεται μάλιστα φραστική επίθεση αλλά να ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά γελώντας μπροστά στον Ματουιντί.

Η Νις πάντως διασκέδασε με την ψυχή της με το σόου του Ιταλού επιθετικού ώστε να ανεβάσει και εκείνη το συγκεκριμένο video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK