Ο Γκαρσία "τα πήρε" με διαιτητή και του έδειξε το κινητό!

Σόου Γκαρσία στο Μαρσέιγ-Μονακό: εξοργίστηκε με μία απόφαση του βοηθού διαιτητή και του έδειχνε τη φάση στο κινητό του τηλέφωνο. Δείτε το VIDEO.

Ο Γκαρσία "τα πήρε" με διαιτητή και του έδειξε το κινητό!

O Ρούντι Γκαρσιά είναι από τους προπονητές που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι φίλοι της Ρόμα τον θυμούνται άλλωστε από ένα "κρεσέντο" του κατά τη διάρκεια εκτός έδρας ντέρμπι με την Γιουβέντους όταν έκανε με τα χέρια του πως παίζει βιολί (!) θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκειά του στις αποφάσεις του διαιτητή υπέρ της "βέκια σινιόρα".

Ο Γκαρσία "τα πήρε" με διαιτητή και του έδειξε το κινητό!

Πλέον, ο Γάλλος τεχνικός συνεχίζει εδώ και λίγο καιρό την καριέρα του εντός συνόρων και στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Μονακό (1-4) το βράδυ της Κυριακής "ξαναχτύπησε".

Αιτία ένα ανύπαρκτο οφσάιντ που σφυρίχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του "Velodrome" στον Μπαφετιμί Γκομίς, με τον Γκαρσιά να πλησιάζει έξαλλος τον βοηθό κρατώντας το smartphone στο χέρι και να του δείχνει το λάθος που είχε μόλις διαπράξει.

Εκείνη τη στιγμή φυσικά παρενέβη ο τέταρτος διαιτητής που φρόντισε να απομακρύνει τον "μαινόμενο" Γκαρσιά από τον βοηθό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το απίστευτο πανό των οπαδών της Μαρσέιγ κατά Ντρογκμπά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK