Ο Νεϊμάρ διώχνει τον Καβάνι και τον στέλνει στην αγκαλιά της Γιουβέντους!

Τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζουν με... πυριτιδαποθήκη και ο Έντινσον Καβάνι σκέφτεται να απαλλαγεί από τον Νεϊμάρ κάνοντας έτσι ευτυχισμένη την Γιουβέντους! Διαβάστε το story.

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Είναι πλέον στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και θέλει ένα μόλις γκολ για να τον ξεπεράσει και να γράψει ιστορία (αμφότεροι έχουν από 156) όμως ο Έντινσον Καβάνι δεν περνάει καλά στην γαλλική πρωτεύουσα εδώ και έξι μήνες και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχαιρετήσει μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Η αιτία μάλιστα για αυτή τη διάθεση του "Matador" δεν είναι άλλη από τον Νεϊμάρ, με τη συνύπαρξη των δύο ανδρών στα αποδυτήρια των Παριζιάνων να είναι κάτι παραπάνω από προβληματική και αυτό να μεταφέρεται και στο χορτάρι, όπως φάνηκε και στο τελευταίο ματς της ομάδας τους.

Ο Ουρουγουανός κέρδισε πέναλτι με το σκορ στο 7-0 της ομάδας του επί της Ντιζόν όμως αντί να το εκτελέσει εκείνος και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί, του...βούτηξε τη μπάλα ο Νεϊμάρ για να σκοράρει εκείνος από την άσπρη βούλα (φτάνοντας τα 4 γκολ στο ματς) και να αποδοκιμαστεί από το πρωτευουσιάνικο κοινό.

Ποιά είναι η τελευταία εξέλιξη στη σχέση των δύο ανδρών; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" ο Καβάνι έχει... μπουχτίσει από την συμπεριφορά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και είναι έτοιμος να κουνήσει μαντήλι, αδιαφορώντας για το νέο συμβόλαιο ως το 2020 που υπέγραψε πρόσφατα αλλά και τα 10.000.000 ευρώ καθαρά που κερδίζει το χρόνο.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Ουρουγουανός δεν έχει θέσει ποτέ το δίλημμα "ή αυτός ή εγώ" στους ανθρώπους της Παρί και προτιμάει να κάνει εκείνος το επόμενο βήμα επιστρέφοντας σε ένα πρωταθλημα που ξέρει καλά από την επιτυχημένη παρουσία του σε Παλέρμο και Νάπολι.

Υπάρχει μάλιστα και ομάδα που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους τον εκτιμούν πάρα πολύ ως παίκτη και περιμένουν στη γωνία για να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια της Παρί.

Ο Νεϊμάρ διώχνει τον Καβάνι και τον στέλνει στην αγκαλιά της Γιουβέντους!

Κάτι τέτοιο μάλιστα ήταν έτοιμοι να κάνουν και το καλοκαίρι του 2016, όταν τελικά κατέληξαν στη λύση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη στιγμή που η φυγή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Παρί κράτησε τον "Matador" στην Γαλλία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK