Ο Νεϊμάρ ξενέρωσε... μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους!

Πώς ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου σταρ της PSG, Νεϊμάρ, στάθηκε ικανός να... μαυρίσει μία ιστορική ημέρα για το γαλλικό πρωτάθλημα, αφήνοντας ξεκρέμαστους πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους στην Ασία.

PSG's Neymar reacts after falling during their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Caen, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
neymar AP IMAGES

Το Νις - Παρί που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (18/3, 14:00) δεν είναι ένα απλό ματς της Ligue 1.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση ιστορικής σημασίας, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, παιχνίδι στη Γαλλία θα αρχίσει στη 13:00 τοπική ώρα, ώστε να μπορέσουν να το δουν και στην Κίνα!

Οι Γάλλοι ακολουθούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο άνοιγμα που έχουν κάνει στην Άπω Ανατολή, ευελπιστώντας κάποια στιγμή τα 42.000.000 ευρώ που λαμβάνουν ετησίως να αγγίξουν τα μυθικά ποσά της Premier και της La Liga.

Ωστόσο, οι Ασιάτες που ανέρχονται περίπου σε 740.000.000 νοικοκυριά δεν θα δουν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή ν' αγωνίζεται...

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε κι απέχει από την αγωνιστική δράση, γεγονός που σίγουρα "χάλασε" τους Κινέζους οι οποίοι λατρεύουν τον 26χρονο άσο. Από "αστέρια", πάντως, το παιχνίδι Νις - Παρί μια χαρά πάει καθώς στον αγωνιστικού χώρο θα μπουν οι Μπαλοτέλι, Εμπαπέ, Ντι Μαρία, Καβάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK