Ο Νεϊμάρ τα "έχωσε" χοντρά στους οπαδούς της Μαρσέιγ!

Ο Νεϊμάρ είχε απίστευτα νεύρα στο φινάλε του ντέρμπι με την Μαρσέιγ, όχι για την αποβολή του αλλά με τους οπαδούς των γηπεδούχων και δεν τους... χαρίστηκε στις δηλώσεις του!

PSG's Neymar, right, challenges for the ball with Marseille's Hiroki Sakai, left, and Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Neymar, right, challenges for the ball with Marseille's Hiroki Sakai, left, and Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η τρομερή αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και της Παρί Σεν Ζερμέν συνθέτουν το συγκεκριμένο ζευγάρι ως ένα από τα πιο "καυτά" στην ποδοσφαιρική Ευρωπη και αυτό το διαπίστωσε ιδίοις όμασοι ο Νεϊμάρ το βράδυ της Κυριακής.

Σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 2-2 (ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για την Παρί ο Καβάνι) και εκείνος αποβλήθηκε στο 87' για "κοκκορομαχία" με αντίπαλο (Οκάμπος), ο Βραζιλιάνος ήταν... τρελαμένος και η αιτία δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά η συμπεριφορά των Μασσαλών στις εξέδρες.

"Μου πέταξαν τα πάντα! Θα μπορούσα να είχα οργανώσει ένα δείπνο, υπήρχες μπαγκέτες, χυμοί πορτοκάλι, αναψυκτικά. Υπερέβαλλαν, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Δεν έχει σημασία αν συμβαίνει εδώ στην Ligue 1 ή στο Copa Libertadores, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται κάποιος με αυτό τον τρόπο.

PSG's Neymar, left, challenges for the ball with Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Neymar, left, challenges for the ball with Marseille's Florian Thauvin, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και να χτυπάς τον σεφ με μαχαίρι και πηρούνι", τόνισε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

"Δεν καταλαβαίνω την αποβολή μου, έχω δει να γίνονται χειρότερα πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ουδείς να αποβάλλεται.

Αναλαμβάνω την ευθύνη για το λάθος μου, δεν έχασα πάντως την ψυχραιμία μου. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να είμαστε προετοιμασμένοι, από τη στιγμή που οι αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να μας σταματήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK