Διαιτητής έριξε αγκωνιά σε παίκτη (VIDEO)

Στον αγώνα Λανς εναντίον Μπορντό, στο πλαίσιο της Ligue 1, ο διαιτητής της αναμέτρησης επιστράτευσε..τον αγκώνα του, προκειμένου να επιβάλλει την τάξη στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής έριξε αγκωνιά σε παίκτη (VIDEO)

Πολλές φορές, όταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες και η ένταση είναι μεγάλη, ο μόνος που μπορεί να εξομαλύνει την κατάσταση είναι ο διαιτητής. Όπως αποδείχτηκε όμως, οι κάρτες που έχει στο τσεπάκι του ή η σφυρίχτρα του, δεν αρκούν για να πειθαρχήσει τους ποδοσφαιριστές, προσφεύγοντας σε άλλες τακτικές. Ο Φίλιπ Καλτ για παράδειγμα, που διεύθυνε τον αγώνα της Λάνς με την Μπορντό (5/4, Κυριακή), επέβαλε την τάξη χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του.

Στο 62ο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα φάουλ που δεν τους καταλογίστηκε. Στην συνέχεια της φάσης, παίκτης της Λανς έκανε σκληρό φάουλ και αφού τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ο πρωταγωνιστής της προηγούμενης φάσης, Αντάμο Κουλιμπαλί, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς τον διαιτητή, ο οποίος του "έκοψε" τον αέρα, ρίχνοντας του μια μικρή αγκωνιά προκειμένου να τον απωθήσει.

Δείτε το βίντεο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK