Η "sex" tape του Βαλμπουενά

"Καυτό" video δείχνει τον Γάλλο διεθνή να προσπαθεί να σκαρφαλώσει με σχοινί στο κρεβάτι σέξι ξανθιάς.

Η "sex" tape του Βαλμπουενά

Την Τρίτη (13/10) γράφαμε πως ο Σισέ συνελήφθη με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με "ροζ" κασέτα.

Δεν πέρασαν 24 ώρες και κυκλοφόρησε στο ίντερνετ video από την συγκεκριμένη κασέτα, που δείχνει τον Βαλμπουενά στο κρεβάτι με εντυπωσιακή ξανθιά:

Βέβαια, η μόνη σχέση που έχει το συγκεκριμένο video με την προαναφερθείσα υπόθεση είναι ο τίλος του "η sex tape του Βαλμπουενά", αφού πρόκειται για κωμικό video που κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρω του διαδικτύου.

Το video σατιρίζει το χαμηλό ύψος του Γάλλου διεθνή, αφού ο τύπος που τον υποδύεται χρησιμοποιεί σχοινί για να καταφέρει να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι.

Απολαύστε το!

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα