Ο καυγάς Μαβουμπά - Ιμπραχίμοβιτς

Πρωταγωνιστές σε καυγά ήταν οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ριό Μαβουμπά στην αναμέτρηση της Λιλ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ Ντε Πρενς", με τον Σουηδό να... σωριάζεται στο έδαφος από τη σφαλιάρα του αρχηγού των "λιλουά". Δείτε το περιστατικό.

Ο καυγάς Μαβουμπά - Ιμπραχίμοβιτς

Η Λιλ κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν, κατορθώνοντας να πάρει την ισοπαλία με 2-2 μέσα στο "Παρκ Ντε Πρενς" στη 19η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να μπλέκει σε καυγά με τον έναν εκ των δύο σκόρερ και αρχηγό των "λιλουά", Ριό Μαβουμπά.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έσπρωξε πάνω στη φάση τον Μαβουμπά, με τον διαιτητή να απουσιάζει από το συμβάν και να μην καταλογίζει φάουλ. Το περιστατικό εξόργισε τον αρχηγό της Λιλ, ο οποίος στη συνέχεια τα έβαλε με τον Σουηδό άσο, τον οποίο και γκρέμισε με μια σφαλιάρα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Ο καυγάς Μαβουμπά - Ιμπραχίμοβιτς

Ο διαιτητής επιχείρησε χωρίς αποτέλεσμα να χωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές, χαρίζοντας την κόκκινη κάρτα στον Μαβουμπά, που βρισκόταν εκτός ελέγχου και στο 43ο λεπτό ήταν αυτός που έκανε το 1-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK