Περνάει ιατρικά στην Παρί ο Ντι Μαρία

Μία "ανάσα" από τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (03/08) στην Ντόχα και στη συνέχεια να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής.

Περνάει ιατρικά στην Παρί ο Ντι Μαρία

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ αναμένεται στην Ντόχα (είναι τα γραφεία του μεγαλομετόχου των Παριζιάνων) του Κατάρ τη Δευτέρα (03/08) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.

Ο 27χρονος πρόκειται να ταξιδέψει την Κυριακή από την Αργεντινή μέσω Βραζιλίας ώστε να βρίσκεται στο Κατάρ τις πρωινές ώρες. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα εισπράττει περίπου 11.500.000 ευρώ ετησίως, ενώ όσον αφορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα "καρπωθεί" 63.000.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Παράλληλα, κοντά σε μία άλλη γαλλική ομάδα βρίσκεται ο Ράφαελ, καθώς η Λιόν έχει προσφέρει 10.000.000 ευρώ στους "Κόκκινους Διαβόλους" για την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK