Αγρίεψε ο Νεϊμάρ και κάνει "χαλάστρα" στην Μπαρτσελόνα!

Ο Νεϊμάρ δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από την Μπαρτσελόνα και τώρα θέλει να πάρει ρεβάνς από τη διοίκηση των Καταλανών "σαμποτάροντας" σούπερ μεταγραφή της!

PSG's Neymar reacts after missing a chance on goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar reacts after missing a chance on goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Για τέσσερα χρόνια προσέφερε τρομερές υπηρεσίες στην Μπαρτσελόνα με γκολ και ασίστ και για τρία χρόνια αποτέλεσε μέλος της απίστευτης επιθετικής τριπλέτας των "MSN" μαζί με Μέσι και Σουάρες όμως τώρα όχι μόνο βρίσκεται σε άλλη χώρα και ομάδα αλλά έχει ρίξει και μαύρη πέτρα πίσω του.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποκτάει με 222.000.000 ευρώ και τον ίδιο να έχει μπλέξει σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του αναφορικά με μπόνους που προβλεπόταν να πάρει ο πατέρας του μετά την ανανέωση που είχε κάνει με τους Καταλανούς λίγους μήνες νωρίτερα.

Το πόσο μάλιστα έχει παγώσει η σχέση του 25χρονου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο έρχεται να το καταμαρτυρήσει ένα βραζιλιάνικο δημοσίευμα που αποκαλύπτει πως προσπαθεί να "χαλάσει" μεταγραφή της "Μπάρσα".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της πατρίδας του "Estadao", ο Νεϊμάρ επικοινώνησε με τον Κοουτίνιο και τον συμβούλευσε να μην αφήσει την Λίβερπουλ για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, με τη επιρροή μάλιστα του Νεϊμάρ να είναι μεγάλη καθώς έχει άριστες σχέσεις με τον Κοουτίνιο εδώ και πολλά χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

News 24/7

24MEDIA NETWORK