Απείλησε τον ιδιοκτήτη της Παρί και... δικαιώθηκε

Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα έχει την άνεση να απειλήσει τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη της Παρί. Κι όμως, κάποιος το έκανε και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα νιώθει εξαιρετικά δικαιωμένος για το θάρρος του. Ο Έμερι έκανε αποκαλύψεις για τη μέρα που την... είπε χοντρά στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Απείλησε τον ιδιοκτήτη της Παρί και... δικαιώθηκε

Ο Ουνάι Έμερι κάνει το απόλυτο κουμάντο στην Παρί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο "So Foot". Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε ότι κατά την περσινή περίοδο είχε μιλήσει ανοιχτά στον ιδιοκτήτη Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον... απείλησε ότι θα φύγει από την ομάδα αν δεν αρχίσει να τον ακούει!

"Ζήτησα από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να συναντηθούμε και του είπα πως θα φύγω αν συνεχίσει να μην με ακούει. Από τα πρώτα πράγματα που του ζήτησα ήταν να φύγει ο Κλάιφερτ και να έρθει ο Αντέρο..."

Στη συνέχεια ο Έμερι σημείωσε ότι με την αντικατάσταση του Ολλανδού από τον Αντέρο τα πράγματα έφτιαξαν καθόσον καταλάβαιναν ο ένας τον άλλο καλύτερα. Στον Αντέρο χρεώνεται και μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία της Παρί στο θέμα του Νεϊμάρ.

Από εκεί και πέρα ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε ότι στην αρχή που πήγε στην Παρί ένιωθε... άνετος που όλοι έπαιρναν αποφάσεις για εκείνον, ωστόσο κατάλαβε ότι αυτό ήταν λάθος και έπρεπε να αναλάβει ο ίδιος δράσει με τα δικά του "θέλω".

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK