Aυτός ο παίκτης δεν αντέχει ούτε λεπτό στην Παρί του Νεϊμάρ!

Για πολλούς το να είσαι μέλος αυτής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο, όμως υπάρχει παίκτης του Έμερι που δεν βλέπει την ώρα να φύγει και το δηλώνει ανοιχτά!

PSG's Edinson Cavani, far right, celebrates with teammates Thiago Motta, Lucas Moura, Javier Pastore and Marquinhos after scoring during their League One soccer match in Lorient, western France, Saturday, Nov 1, 2014. PSG won 2-1. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani, far right, celebrates with teammates Thiago Motta, Lucas Moura, Javier Pastore and Marquinhos after scoring during their League One soccer match in Lorient, western France, Saturday, Nov 1, 2014. PSG won 2-1. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέρριψε την κοινή ποδοσφαιρική λογική μέσα σε ένα καλοκαίρι, δαπανώντας πάνω από 400.000.000 ευρώ για να κάνει δικούς της τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, και το γεγονός αυτό την έχει κάνει πανίσχυρη όχι μόνο στην Ligue 1 αλλά και στο Champions League.

Επιπλέον, με το ρόστερ της να είναι άκρως ποιοτικό πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δελεαστεί για να φορέσουν τη φανέλα της και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν όταν τίθεται θέμα για κάποιον παίκτη να διαλέξει μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα όμως φαίνεται πως δεν είναι όλα ειδυλλιακά και ρόδινα στο στρατόπεδο των Παριζιάνων καθώς υπάρχουν και παίκτες που όχι μόνο δεν αισθάνονται καλά στην Παρί αλλά δηλώνουν ανοιχτά πως θέλουν να... αποχωρήσουν!

Μην πάει το μυαλό σας στον Έντινσον Καβάνι που "τρώει τα μουστάκια" του με τον Νεϊμάρ για το ποιος θα είναι το αφεντικό των αποδυτηρίων. Ο παίκτης που αποφάσισε να "αναστατώσει" τους Γάλλους δηλώνοντας ανοιχτά πως είναι δυστυχισμένος στο "Παρκ Ντε Πρενς" είναι ο Λούκας Μόουρα.

Paris saint Germain's Lucas Moura   during  to his French League one soccer match between Paris Saint Germain and Ajaccio Gazelec, at the Parc des Princes stadium in Paris, France. Sunday, Aug. 16, 2015. (AP Photo/Jacques Brinon)
Paris saint Germain's Lucas Moura during to his French League one soccer match between Paris Saint Germain and Ajaccio Gazelec, at the Parc des Princes stadium in Paris, France. Sunday, Aug. 16, 2015. (AP Photo/Jacques Brinon) AP PHOTO/JACQUES BRINON

Πέρυσι είχε παίξει σε 53 ματς όμως μετά την άφιξη των Νεϊμάρ και Εμπαπέ ο Ουνάι Έμερι του έχει δώσει φέτος μόλις 79' συμμετοχής και ο Βραζιλιάνος ξέσπασε στην "Equipe" για την αδικία εις βάρος του.

"Δεν είμαι ευτυχισμένος, πίστευα ότι είχα χτίσει κάτι καλό με αυτό το σύλλογο, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Με έχει αποσυντονίσει το γεγονός ότι δεν παίζω ποτέ, δεν μπορώ να δείξω την αξία μου στο γήπεδο", τόνισε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα του άρεσε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, είπε:

"Σίγουρα με την ταχύτητά μου και την τεχνική μου, θα μπορούσα να τα πάω πολύ καλά εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πάντως που θα καταλήξω".

Σημειώνεται πως από... Ισπανία μεριά, Μάλαγα και Μπέτις έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πάντως ότι τον θέλουν επίσης Άρσεναλ και Τότεναμ, με τα "σπιρούνια" να φαντάζουν ως ο πιθανότερος νέος προορισμός στην καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK