Δήλωση σοκ παίκτη της Παρί: "Ο Μπλαν κάνει... π@@@ς στον Ζλάταν"

Ο Σερζ Οριέ επιτέθηκε σε Μπλαν, Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι, Σιρίγκου με χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις, σε VIDEO που τον θέτει εκτός Παρί Σεν Ζερμέν.

Δήλωση σοκ παίκτη της Παρί: "Ο Μπλαν κάνει... π@@@ς στον Ζλάταν"
Ιμπραχίμοβιτς-μπλαν-Οριέ-Παρί Σεν Ζερμέν

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, μετά από τη διάδοση βίντεο στο οποίο ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σερζ Οριέ, καταφέρεται με υβριστικές και χυδαίες εκφράσεις εναντίον του Λοράν Μπλαν και των συμπαικτών του στον σύλλογο.

Το VIDEO ανέβηκε ως live video chat στην ιστοσελίδα "Periscope", με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να απαντά σε ερωτήσεις φίλου του και πρώην διεθνή με την κ-17, και θεατών του video session.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 45 λεπτών και στη διάρκειά του, ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού δεν σταματά να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με προσβλητικό τρόπο, απαντώντας στις ερωτήσεις θεατών που του μεταφέρει ο Μαμαντού Ντουκουρέ, ο οποίος έχει περάσει και από την τρίτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πλέον ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Ρεντ Σταρ (ομάδα Ligue 2).

Οι χυδαίες ατάκες

Ο Οριέ επιτέθηκε στον προπονητή του στους πρωταθλητές Γαλλίας, όταν ρωτήθηκε εάν είναι τρελός. "Είναι "α@@@@φή", ήταν η απάντησή του. Μία άλλη ερώτηση αφορούσε τις σχέσεις Μπλαν - Ιμπραχίμοβιτς, με τον Οριέ να απαντάει: "Ο Μπλαν του κάνει π@@@ς, αδερφέ μου. Τα παίρνει όλα, ακόμα και τις... μ@@@@ς".

Σε ερώτηση για τον Σουηδό επιθετικό και εάν ασκεί πίεση στα αποδυτήρια, αποκρίθηκε: "Δες το στόμα μου, αδερφέ. Πιστεύεις ότι μπορεί να μου ασκήσει πίεση; Είμαι από το Σεβράν κι εκείνος από το πουθενά. Εντάξει, του αρέσει να πιάνει τα αρ@@@ια του".

Ο Οριέ δεν σταμάτησε εκεί και μίλησε και για τον Έντινσον Καβάν, όταν ένας θεατής της συνέντευξης του ζήτησε εξηγήσεις για το 0-0 με τη Λιλ το Σάββατο. "Θα σου πω που μένει να του ζητήσεις τα λεφτά πίσω", απάντησε για ένα στοίχημα που είχε βάλει ο φίλαθλος.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον τερματοφύλακα της Παρί και εάν προτιμά τον Κέβιν Τραπ ή τον Σαλβατόρε Σιρίγκου, απάντησε τον Γερμανό, προσθέτοντας ότι ο Ιταλός είναι "ξοφλημένος", ενώ τον αντίπαλό του για τη θέση του δεξιού μπακ, Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, τον αποκάλεσε "μαλθακό".

Εξοργισμένος ο Κελαϊφί

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ανακοίνωσε την απόφαση να αποβληθεί ο παίκτης από την ομάδα.

"Η Παρί είναι ένας πολύ δυνατός οργανισμός και δεν μπορεί να τρωθεί από κανέναν. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βάλει τον σύλλογο σε κίνδυνο και να μας αποτρέψει από τους στόχους μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, το οποίο περιμένουν οι φίλαθλοι μας". Η Παρί βρίσκεται πίσω από τον Μπλαν", αναφερόταν μεταξύ άλλων.

"Αναποφάσιστος" ο Οριέ

Το βίντεο άρχισε να διαδίδεται όταν έγινε αντιληπτό από ένα γαλλικό forum. Ακολούθησε αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ και η είδηση έφτασε στα "αυτιά" του Οριέ.

Ο διεθνής άσος αποφάσισε αρχικά να διαψεύσει την είδηση ότι είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειτια για βίντεο που είχε ανέβει πριν από έναν μήνα.

Εν τέλει, προέβη σε απολογία τόσο στο κανάλι του συλλόγου, όσο και σε αυτό του προέδρου της Παρί και βασικό αναμεταδότη του γαλλικού πρωταθλήματος, "beIN Sports", αλλά και στο "Canal+", κάνοντας λόγο για λάθος και αποδοχή οποιασδήποτε κύρωσης.

"Θέλω να απολογηθώ, ειδικά στον προπονητή που μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα από τη στιγμή που έφτασα στο Παρίσι. Του οφείλω πολλά και γι' αυτό απολογούμαι με πάσα ειλικρίνεια για ό,τι είπα, που το έχω μετανοιώσει. Θα αποδεχθώ κάθε ποινή που θα μου επιβάλλει ο σύλλογος για το συμβάν. Έκανα ένα λάθος που ήταν ασυγχώρητο και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες".

Η ποινή του

Αν και βασικός τη φετινή σεζόν με 24 συμμετοχές, ο Σερζ Οριέ "κόπηκε" από την αποστολή της Παρί για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League με αντίπαλο την Τσέλσι στο "Παρκ ντε Πρενς".

Τα γαλλικά ΜΜΕ αποφεύγουν να κάνουν πρόβλεψη για την ακριβή ποινή του, ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται και μία σιωπηρή τιμωρία.

Το έχει ξανακάνει!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οριέ προκαλεί μέσω VIDEO σε social media. Τον περσινό Μάρτιο είχε ποστάρει VIDEO στον λογαριασμό του στο facebook, όπου είχε αποκαλέσει "π@@@@@ς γιο" τον διαιτητή του Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι για το Champions League, Μπιορν Κάουπερς, για την αποβολή του Ιμπραχίμοβιτς.

Αν και ακολούθησε δημόσια απολογία μέσω twitter, δεν απέφυγε την ποινή τριών αγωνιστικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK