ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΜ: Ανακοίνωσε Κριχόβιακ, Μενιέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Γκρζεγκόρζ Κριχόβιακ και Τομά Μενιέ για τα επόμενα πέντε και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα, συνεχίζοντας με... φόρα τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν!

ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΜ: Ανακοίνωσε Κριχόβιακ, Μενιέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκρζεγκόρζ Κριχόβιακ από τη Σεβίλλη, με τον Πολωνό αμυντικό χαφ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 26χρονος άσος θα συναντήσει στο Παρίσι τον Ουνάι Έμερι, με τον οποίο την τελευταία διετία κατέκτησαν ισάριθμα Europa League.

Άλλωστε, η κίνηση για την απόκτησή του έγινε ύστερα από επιθυμία του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θεωρεί πως ο Πολωνός άσος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της γαλλικής ομάδας, αποτελώντας τον ιδανικό διάδοχο του Τιάγκο Μότα. Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ η Παρί προσέφερε 26.000.000 ευρώ για να τον κάνει "δικό" της.

Η ανακοίνωση για Κριχόβιακ:

Παράλληλα, οι Γάλλοι γνωστοποίησαν την απόκτηση του Τομά Μενιέ από την Κλαμπ Μπρίζ, με τον Βέλγο άσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Ο 23χρονος αμυντικός επιλέχθηκε ως αντικαταστάτης του Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ στο δεξί άκρο.

Θυμίζουμε πως το χορό των μεταγραφών άνοιξε ο Χατέμ Μπεν Αρφά.

Η ανακοίνωση για Μενιέ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε Μπεν Αρφά η Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK