Έδωσαν τα χέρια: Στην Παρί ο Μπεν Αρφά

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Κλείνει και ο Βέλγος Μενιέ.

Έδωσαν τα χέρια: Στην Παρί ο Μπεν Αρφά
Μπεν Αρφά Παρί Σεν Ζερμέν

Η επισημοποίηση της πρόσληψης του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει και τις πρώτες κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Η αρχή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή με την ανακοίνωση της απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο βιρτουόζος Γαλλοαλγερινός, που με 17 γκολ και 6 ασίστ ηγήθηκε στην πορεία της Νις ως την τέταρτη θέση του Σαμπιονά (όμιλοι Europa League), αποφάσισε να πάρει το ρίσκο να ενταχθεί σε μια ομάδα που ο ανταγωνισμός για μία θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι έντονος και δεν προτίμησε τη σιγουριά της Σεβίλλης που επίσης κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Μπεν Αρφά πέρασε ήδη εξετάσεις προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η υπόθεσή του.

Μαζί με τον Μπεν Αρφά έκλεισε και ο Τομά Μενιέ. Ο Βέλγος διεθνής που έχει καθιερωθεί στην 11άδα των "κόκκινων διαβόλων" μετά το πρώτο ματς του Euro έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι θα καταβάλουν τη ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ στην Μπριζ και θα τον κάνουν δικό τους.

Ο Μενιέ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκρεγκορί Φαν ντερ Βιλ, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK