Εξωπραγματική πρόταση η Παρί για Ντι Μαρία (PHOTO)

Έτοιμη να δώσει "τα πάντα" στη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αγοράσει τον Άνχελ ντι Μαρία είναι η Παρί Σεν Ζερμέν αφού η διοίκησή της τον θεωρεί υπεραπαραίτητο για το κάτι παραπάνω που θέλει να κάνει στην Ευρώπη φέτος.

Εξωπραγματική πρόταση η Παρί για Ντι Μαρία (PHOTO)

Το σίριαλ "Ντι Μαρία" καλά κρατάει. Μετά τις συνεχόμενες αρνήσεις της Ρεάλ να δώσει τον Αργεντινό στην Παρί, την επιμονή των Γάλλων και το τύπωμα του ονόματός του σε φανέλες των Παριζιάνων, αναμένεται να σκάσει η μεγαλύτερη βόμβα.

Σύμφωνα με την ισπανική "Marca", οι ιδιοκτήτες της Παρί αναμένεται να κάνουν πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ προς την Ρεάλ προκειμένου να δελεάσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης να τον παραχωρήσει, κάτι που φυσικά τη βάζει σε σκέψεις.

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να έχει θέσει βέτο προς τη διοίκηση ότι τον θέλει για τη νέα σεζόν, τέτοια πρόταση, όμως, δύσκολα την αρνείται κανείς. Αν τυχόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη πώληση παίκτη της Ρεάλ, αποκαθηλώνοντας από την κορυφή τον Μεσούτ Οζίλ, που πωλήθηκε στη Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2013 έναντι 50.000.000 ευρώ.

Εξωπραγματική πρόταση η Παρί για Ντι Μαρία (PHOTO)

Στο μεταξύ, ο Κάρλο Αντσελότι επιμένει ότι μετά την άδεια που του έχει χορηγηθεί λόγω Μουντιάλ, στις 5 Αυγούστου, τον περιμένει στη Μαδρίτη προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα:

"Δεν έχω κάποιο νέο γι' αυτό. Για τον Ντι Μαρία ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που τελείωσε το Μουντιάλ, πρέπει στις 5 Αυγούστου να είναι στο προπονητικό κέντρο του Βαλδεμπέμπας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK