Ελεύθερος να φύγει ο Ιμπραχίμοβιτς

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πως έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει από την ομάδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε ποιοι σύλλογοι αναμένεται να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ελεύθερος να φύγει ο Ιμπραχίμοβιτς

Μία είδηση που ανατρέπει τα δεδομένα και αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " DailyMail". Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πως έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει από την ομάδα, αν το επιθυμεί, ακόμα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Το δημοσίευμα επικαλείται γαλλικές πηγές και τονίζει πως οι οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων δεν πρόκειται να είναι εξωφρενικές, αφού γνωρίζουν πως ο Σουηδός άσος βρίσκεται σε μία ηλικία (34 ετών) που δεν έχει μεταπωλητική αξία, ενώ το συμβόλαιό του αποτελεί ούτως ή άλλως έναν "βραχνά".

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γεγονός δεν συνδέεται με την απόφαση των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας να τον πωλήσουν.

Σε περίπτωση που το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί είναι σίγουρο πως αρκετές ομάδες θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες αναζητούν έναν επιθετικό περιοχής με τα δικά του χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 34χρονου άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK