Έναν "Ντι Μαρία" το χρόνο ρίχνει ο Νεϊμάρ στον Μέσι!

O Νεϊμάρ έφυγε από τη Μπαρτσελόνα για μην ζει στη... σκιά του Μέσι. Έφυγε από την ομάδα που λατρεύτηκε για να γίνει ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη και να κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα". Αγωνιστικά δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει οικονομικά πάντως έχει κάνει... σαράντα ντρίμπλες στον Αργεντινό.

Έναν "Ντι Μαρία" το χρόνο ρίχνει ο Νεϊμάρ στον Μέσι!

Όταν ξεκινάς να διαβάσεις ή να γράψεις κάτι για τον Νεϊμάρ, την Παρί, τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα η απαραίτητη προϋπόθεση είναι να 'χεις δίπλα σου ένα κομπιουτεράκι γιατί με το μυαλό οι προσθέσεις και αφαιρέσεις στα ποσά που ακολουθούν δεν γίνονται.

Για να πάρει η Παρί τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα έπρεπε να τον κάνει "χρυσό" γι'αυτό άλλωστε οι Άραβες της γαλλικής ομάδας δεν το σκέφτηκαν καθόλου και άπλωσαν στα πόδια του Βραζιλιάνου ένα "τρομακτικό" συμβόλαιο που του αποφέρει 580.000 ευρώ την ομάδα. Στην Μπάρτσα με το νέο του συμβόλαιο, ο Βραζιλιάνος αμειβόταν με 320.000 ευρώ. Τουτέστιν η Παρί του έδωσε 260.000 ευρώ την εβδομάδα παραπάνω!

Το αντίπαλον δέος του Νεϊμάρ, ο Μέσι αμείβεται εβδομαδιαίως με 405.000 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Βραζιλιάνος που παίρνει 580.000 ευρώ, ρίχνει στον Αργεντινό έναν... Ντι Μαρία το χρόνο! Ο συμπατριώτης του Μέσι, τον οποίο φήμες θέλουν να είναι ο αντί-Νεϊμάρ, αναλογικά με τους προαναφερθέντες παίρνει μόλις 180.000 ευρώ την εβδομάδα, πέντε χιλιάδες ευρώ κάτω από τη διαφορά στην κόντρα Μέσι VS Νεϊμάρ.

Υπόψιν ότι ο Ντι Μαρία ήταν ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ της Παρί, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα ήταν στην κορυφή, λαμβάνοντας 200.000 ευρώ την εβδομάδα. Πάνε αυτά, αφού ο Νεϊμάρ τους... πατάει κατά χιλιάδες ευρώ!

Και για να συμπληρώσουμε την επιθετική τριάδα που έφτιαξε η Παρί αξίζει να σας αναφέρουμε ότι ο Καβάνι έχει συμφωνήσει να παίρνει 130.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν ενώσουμε το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με τον Ντι Μαρία βγαίνει ένα ποσό της τάξεως των 310.000 ευρώ, δηλαδή 270.000 ευρώ λιγότερα απ' αυτά που θα παίρνει ο νέος τους συμπαίκτης. Τους λες και... φτωχαδάκια!

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK