Επέκταση συνεργασίας με Μαρκίνιος

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρκίνιος κατά ένα χρόνο προέβη η Παρί Σεν Ζερμέν, όπερ σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα συνυπάρχουν μέχρι το 2019.

Επέκταση συνεργασίας με Μαρκίνιος

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες έδιναν κι έπαιρναν, με συνέπεια η διοίκηση της Παρί να αποφασίσει την επέκταση της συνεργασίας με τον 20χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό κατά ένα χρόνο.

"Τα νέα είναι πολύ καλά. Αυτό φανερώνει ότι κάνω καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος δείχνει τόση εμπιστοσύνη σε μένα. Πρόκειται για ένα νέο βήμα στη ζωή μου. Το πρότζεκτ της ομάδας και η ζωή στο Παρίσι είναι εκπληκτικά", δήλωσε ο παίκτης που μεταπήδησε στην Παρί από την Ρόμα το 2013.

O Νασέρ Αλ Κελαϊφί, από την πλευρά του, τόνισε: "O Mαρκίνιος εκπροσωπεί το μέλλον του συλλόγου μας και αυτή η ανανέωση φανερώνει πόσο χρήσιμος είναι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συνεργασία μας με αυτόν το νεαρό και ταλαντούχο παίκτη. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει ότι η ομάδα προσπαθεί να διατηρεί τα καλύτερα ταλέντα στους κόλπους της.

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μαρκίνιος, επομένως αυτή η ανανέωση του συμβολαίου πιστοποιεί ότι η Παρί "τρέχει" ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK