"Φλερτάρουν" ασύστολα πλέον Μουρίνιο - Παρί...

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέταξε τη "βόμβα" του περί "αγάπης" για την Παρί και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι δύο πλευρές άρχισαν να "φλερτάρουν" εντονότερα.

Manchester United coach Jose Mourinho smiles before a Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho smiles before a Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

"Μπαμ", αγαπημένη συνήθεια της Παρί που μετά τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ πάει και για προπονητή!

Ποιος είναι ο εκλεκτός; Μα, φυσικά ο Ζοζέ Μουρίνιο που ο ίδιος άλλωστε ξεκίνησε να κολακεύει με δηλώσεις τους Γάλλους όταν ρωτήθηκε περί ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει με τους "Κόκκινους Διαβόλους", αλλά αν δεν του ανεβάσουν τις ετήσιες απολαβές του τότε θα ψάξει αλλού την καριέρα του και συγκεκριμένα στην Παρί.

Η ομάδα της πρωτεύουσας... γλυκάθηκε με τα λόγια του Μουρίνιο και περιμένει τον Έμερι στη γωνία -εφόσον δεν κατακτήσει του Champions League- για να τον απολύσει και να φέρει τον σταρ Πορτογάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK