Για αυτό επέλεξε την Παρί ο Εμπαπέ!

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της Marca για τη συμφωνία Παρί-Μονακό για τον Κιλιάν Εμπαπέ στα 180.000.000 ευρώ (!), η γαλλική Equipe αναφέρει τον καθοριστικό παράγοντα που έκανε τον 18χρονο φορ να επιλέξει... Παρίσι και υποστηρίζει πως έχει ήδη αποφασιστεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Διαβάστε αναλυτικά.

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent) AP

Οι άνθρωποι της Μονακό προχώρησαν σε διάψευση του δημοσιεύματος της "Μarca" το απόγευμα της Πέμπτης που έκανε λόγο για συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ με το ποσό-ρεκόρ των 180.000.000 ευρώ (160 εκ.ευρώ + 20 εκ.ευρώ με τη μορφή μπόνους) όμως φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και... φωτιά.

Απόδειξη το σημερινό δημοσίευμα της "Equipe", η οποία όχι μόνο έχει την ίδια πληροφόρηση με τους Μαδριλένους, όχι μόνο θεωρεί κλεισμένο το deal μεταξύ των δύο γαλλικών ομάδων για να γίνει ο Εμπαπέ η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά μας δίνει στο... πιάτο και δύο ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Η πρώτη έχει να κάνει με το συμβόλαιο του παίκτη, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως θα είναι πενταετούς διάρκειας και θα αποφέρει στον ίδιο 18.000.000 ευρώ το χρόνο και πως το μόνο που απομένει για να γίνει η ανακοίνωση είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρερειες.

Η δεύτερη έχει να κάνει με το λόγο που ο Εμπαπέ επέλεξε Παρί, αν και το τελευταίο διάστημα ακουγόταν περισσότερο για την Ρεάλ Μαδρίτης ελέω... Ζιντάν.

Σύμφωνα λοιπόν με την "Equipe", η μεταγραφή του Νεϊμάρ ήταν εκείνη που έκανε τον Εμπαπέ να αποφασίσει να πάρει μεταγραφή στην Παρί καθώς θέλει να παίξει δίπλα στον Βραζιλιάνο, με τους πρωτευουσιάνους να τον πείθουν πως έχουν μεγαλόπνοα σχέδια για το παρόν και το μέλλον...

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

News 24/7

24MEDIA NETWORK