Η άσεμνη χειρονομία του Μπλαν σε δημοσιογράφο

Ο Λοράν Μπλαν παρουσιάστηκε την Παρασκευή (28/6) από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν φαίνεται να έκανε καλή αρχή με τα γαλλικά ΜΜΕ, αφού απάντησε δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο σε δημοσιογράφο που επιχείρησε να τον ειρωνευτεί.

Η άσεμνη χειρονομία του Μπλαν σε δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος, θέλοντας να εκνευρίσει τον 47χρονο τεχνικό, τον ρώτησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης εάν νιώθει πιο ωραία που δεν είναι άνεργος. Μάλιστα, αστειεύτηκε, λέγοντας πως τα ποσοστά ανεργίας είναι πλέον καλύτερα με ένα άτομο λιγότερο.

Ο Γάλλος προπονητής, εμφανώς προσβεβλημένος από την ερώτηση, διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε: "Τεχνικά έχεις δίκιο, αλλά δεν θεωρούσα τον εαυτό μου άνεργο. Δεν αστειεύομαι με τέτοια θέματα, είναι ευαίσθητο ζήτημα. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πραγματικές δυσκολίες και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πω πως είμαι άλλος ένας άνεργος. Είμαι κάποιος που έχει την ευκαιρία να ανακαλύψω ξανά το πάθος του".

Στο τέλος της απάντησής του έδειξε διακριτικά το μεσαίο του δάχτυλο στο δημοσιογράφο, εκνευρισμένος για την ερώτηση που του έγινε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK