H ντρίμπλα του Έμερι στο βασανιστικό δίλημμα "Νεϊμάρ ή Καβάνι"

Παραμονή της μάχης με την Μπάγερν αυτό που συζητούν όλοι οι φίλοι της Παρί είναι ποιος εκ των Καβάνι ή Νεϊμάρ θα χτυπήσει το επόμενο πέναλτι, με τον Έμερι να δέχεται την "καυτή" ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου...

PSG's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Neymar after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Edinson Cavani, left, celebrates with teammate Neymar after scoring during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Μετά την εντυπωσιακή "πεντάρα" στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League στην έδρα της Σέλτικ η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να προσφέρει θέαμα και μπροστά στο κοινό της, υποδεχόμενη την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που "καίει" πλέον τους φίλους της ομάδας είναι ποιος εκ των Καβάνι ή Νεϊμάρ θα πάρει το χρίσμα για να εκτελεί τις στημένες φάσεις (πέναλτι, φάουλ) μετά τον "πόλεμο" που ξέσπασε ανάμεσα τους για το ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία, με τον Ουνάι Έμερι να δέχεται σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης και να κάνει επιτόπια... ντρίμπλα!

H ντρίμπλα του Έμερι στο βασανιστικό δίλημμα "Νεϊμάρ ή Καβάνι"

"Πάρα πολλοί είναι αυτοί που μπορούν και θέλουν να χτυπούν τα πέναλτι. Έπειτα υπάρχει η στατιστικη που δείχνει ποιος είναι ο πιο ικανός και αποτελεσματικός.

Ο Έντι (Καβάνι) και ο Νέι (Νεϊμάρ) ξέρουν ήδη τι θα κάνουν στο γήπεδο", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και μένει να δούμε αν οι δύο παίκτες τα έχουν βρει ή θα... "φαγωθούν" δημόσια για μία ακόμα φορά!

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

News 24/7

24MEDIA NETWORK