Η Παρί στρώνει... χρυσάφι στα πόδια του Ζιντάν

Όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι αποφασισμένος να πυροδοτήσει την... βόμβα που ακούει στο όνομα Ζινεντίν Ζιντάν, προσφέροντάς του μάλιστα "λευκή επιταγή" για να τον κάνει κάτοικο Παρισιού.

Η Παρί στρώνει... χρυσάφι στα πόδια του Ζιντάν
AP PHOTO/PAUL WHITE

Το μέλλον του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, φαντάζει κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Ο back to back αποκλεισμός της ομάδας του από το Champions League στη φάση των "16", σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ καθιστούν την παραμονή του δύσκολη, παρόλο που οδηγεί με σχετική ευκολία τους πρωτευουσιάνους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δημοσιεύματα από την Γαλλία, κάνουν λόγο πως κατόπιν... παραγγελίας του Νεϊμάρ εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Λουίς Ενρίκε, ωστόσο η τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito" έρχεται να ανατρέψει το συγκεκριμένο σενάριο καθώς αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Για πολλούς, το εγχείρημα αυτό θεωρείται... mission impossible αφού ο "Ζιζού" ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2020, ενώ παρά την μέτρια εφετινή χρονιά, απολαμβάνει της εκτίμησης και τον σεβασμό τόσο των παικτών όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, προκειμένου να πείσει τον Γάλλο τεχνικό να αφήσει τους "μερένγκες" για χάρη της Παρί, ο 44χρονος ζάμπλουτος επιχειρηματίας από το Κατάρ, είναι πρόθυμος να του πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία, προσφέροντάς του... λευκή επιταγή, για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK