H Ρεάλ δίνει 310 εκατ. € και "μυθικό" συμβόλαιο στον Νεϊμάρ!

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε η ισπανική τηλεόραση (TVE) όσον αφορά τις προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον σταρ της Παρί, Νεϊμάρ. Η "βασίλισσα" φαίνεται να μπαίνει αγριεμένη στο "κόλπο" της απόκτησης του ηγέτη της εθνικής Βραζιλίας που καλπάζει για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Τα 222.000.000 ευρώ της Παρί για τον Νεϊμάρ ετοιμάζεται να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι έτοιμη να προσφέρει για τον ίδιο παίκτη 310.000.000 ευρώ!

Όλα αυτά προκύπτουν από την ισπανική τηλεόραση (TVE) με το θέμα να "παίζει" πρώτο σε μεγάλα Μέσα της Ιβηρικής...

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και γι' αυτά που φέρεται να είναι διατεθειμένη η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ να προσφέρει στον λίντερ της εθνικής Βραζιλίας προκειμένου να τον κάνει "καπετάνιο" στην επίθεση της επί τρία χρόνια πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Κρατηθείτε!

Επταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 45.000.000 ευρώ!

Επί του θέματος, πάντως, δεν αναμένονται άμεσα εξελίξεις, αφού ο Νεϊμάρ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει στο μυαλό του δεν είναι σίγουρα η Παρί και η Ρεάλ, αλλά η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την "Σελεσάο" να δείχνει ικανή να το πετύχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK