O Ανρί έκανε... σκόνη τον Νεϊμάρ με μία ατάκα

Με αιχμηρό τρόπο αναφέρθηκε ο Τιερί Ανρί, στην απόφαση του Νεϊμάρ ν' αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Τι δήλωσε ο Γάλλος πρώην άσος των "μπλαουγκράνα" και... ισοπέδωσε τον Βραζιλιάνο;

O Ανρί έκανε... σκόνη τον Νεϊμάρ με μία ατάκα
AP PHOTO/TIM IRELAND

Το κόστος της μεταγραφής του Νειμάρ απ' την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, έσπασε κάθε ρεκόρ μιας και το κόστος ανήλθε στα 222.000.000 χωρίς τα μπόνους.

Πολλοί είπαν πως στον Βραζιλιάνο άσο, δεν άρεσε το γεγονός ότι βρισκόταν στην σκιά του Μέσι με συνέπεια να ψάξει τρόπους φυγής από την Βαρκελώνη.

Πάνω σε αυτό, στάθηκε και με δηλώσεις του ο πρώην επιθετικός των "Μπλαουγκράνα", Τιερί Ανρί, ο οποίος σχολίασε με αφοπλιστικό τρόπο την μετακίνηση του Νειμάρ στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

" Δεν ξέρω αν ο Νειμάρ έφυγε απ' την Μπαρτσελόνα γιατί τον επισκίαζε ο Μέσι", είπε ο Γάλλος." Η αλήθεια όμως είναι πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται κάτω απ' την σκιά του Λιονέλ, και αν αυτό δεν αρέσει στον Νειμάρ, πρέπει να αλλάξει άθλημα" ήταν τα λόγια του Ανρί που έκαναν... σκόνη τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK