Ιμπραχίμοβιτς: "Το αφεντικό της Παρί είμαι εγώ"

Την δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Τι αποκάλυψε για την πρόταση που είχε στα χέρια του το καλοκαίρι.

Ιμπραχίμοβιτς: "Το αφεντικό της Παρί είμαι εγώ"

Συνέντευξη στην ιταλική "Gazzetta Dello Sport" παραχώρησε ο σταρ της Παρί, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα: "Δεν με απασχολεί το τι λέγεται ή τι γράφεται. Στην Παρί υπάρχει μόνο ένα αφεντικό κι αυτός είμαι εγώ".

Ιμπραχίμοβιτς: "Το αφεντικό της Παρί είμαι εγώ"

"Νιώθω μέρος ενός πρότζεκτ από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Τώρα όλα είναι εύκολα. Έχουμε φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα", τα λόγια του Ζλάταν.

Ο Σουηδός επίσης αποκάλυψε πως το καλοκαίρι είχε στα χέρια του επίσημη πρόταση της Μίλαν: "Το καλοκαίρι ήρθε μια πρόταση από την Μίλαν, αλλά η μεταγραφή δεν έκλεισε. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που αγωνίστηκα. Ήμουν σε πολλές καλές ομάδες, αλλά η Μίλαν δεν συγκρίνεται με καμία".

Όσον αφορά το μέλλον του, τέλος, σχολίασε: "Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Νιώθω πολύ καλά εδώ και παίζω καλά. Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε έξι ή επτά μήνες. Προς το παρόν είμαι σε φόρμα και θέλω να συνεχίσω να βοηθάει όσο περισσότερο μπορώ την Παρί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK