Τα 467 εκατ. ευρώ της Παρί ξεδιπλώθηκαν και μοίρασαν... πεντάρα!

Η Μετς υποδέχθηκε την Παρί για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας και για την ομάδα του Ουνάι Έμερι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιστορικής σημασίας καθώς συμβολίζει την αυγή μίας νέας εποχής με τους Νεϊμάρ - Εμπαπέ να παίζουν στην ίδια ενδεκάδα και να βγάζουν... φωτιές μαζί με τον Καβάνι. Τελικό αποτέλεσμα 5-1 υπέρ των Παριζιάνων...

Τα 467 εκατ. ευρώ της Παρί ξεδιπλώθηκαν και μοίρασαν... πεντάρα!

Το βράδυ της Παρασκευής (8/9), η Μετς υποδέχθηκε την Παρί στο "Saint - Symphornie" και για τους φιλοξενούμενους του Ουνάι Έμερι σήμανε την έναρξη μίας νέας εποχής, αυτής που ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ έγιναν και επίσημα ταίρι στην ίδια ενδεκάδα, σκορπώντας φόβο και τρόμο μαζί με τον Καβάνι!

Οι δύο ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μαζί με τον Ουρουγουανό συνέθεσαν την επιθετική τριάδα της Παρί που με τέτοιες εμφανίσεις, καλά κάνει και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στο Champions League.

Εκτός έμεινε ο Ντι Μαρία λόγω τραυματισμού, και με ανυπομονησία περιμένουμε την επιστροφή του για να δούμε πώς θα μοιράσει το χρόνο ο Έμερι μεταξύ των τόσων ποιοτικών επιλογών που διαθέτει στην επιθετική γραμμή.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ...

Στα του αγώνα η Παρί άνοιξε το σκορ στο 31' χάρη σε γκολ του Καβάνι που προήλθε από ασίστ του Νεϊμάρ, ενώ η επιθετική τριάδα έχασε κι άλλες ευκαιρίες αργότερα στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει. Ευκαιρίες που προέκυπταν από όμορφες συνεργασίες.

Στο 37' πάντως η Μετς κατάφερε να ισοφαρίσει ωστόσο ο Εμπαπέ στο 59' με γκολ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη νέα του ομάδα, πετυχαίνοντας παράλληλα το παρθενικό του τέρμα. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νεϊμάρ (69') να βρει δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ραμπιό για να κάνει το 3-1.

Η Μετς που έπαιζε με 10 από το 56' εξαιτίας της αποβολής του Εκοτό δεν μπορούσε να αντισταθεί και οι φουριόζοι Παριζιάνοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ, ξανά με τον Καβάνι στο 75' για το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Λούκας Μόουρα στο 87'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK