Καμία Ρεάλ: το μέλλον του Νεϊμάρ είναι στην Παρί!

Ο Νεϊμάρ παρουσιάζεται να είναι με το ένα πόδι εκτός Παρισιού, ωστόσο ένας πολύ καλός του φίλος τόσο στην Παρί Σεν Ζερμέν όσο και στην "Σελεσάο" φαίνεται να έχει αντίθετη γνώμη. Ξέρει κάτι παραπάνω ή απλώς... ελπίζει;

Καμία Ρεάλ: το μέλλον του Νεϊμάρ είναι στην Παρί!
AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Οι φήμες περί αποχώρησης του Νεϊμάρ το προσεχές καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, δίνουν και παίρνουν, με τις... κακές γλώσσες να θέλουν τον μάνατζερ του "Mr 222.000.000€" να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος σούπερ σταρ, βρίσκεται στη Βραζιλία, όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ, και έκτοτε κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο αρχηγός της Παρί και πολύ καλός φίλος του Νεϊμάρ στην "Σελεσάο", Τιάγκο Σίλβα στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Canal+" εξέφρασε μεταξύ άλλων την πεποίθησή του πως ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: "Είμαι σίγουρος πως ο Νεϊμάρ θα μείνει μαζί μας. Είναι πολύ καλύτερα και συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Βραζιλία. Πραγματικά, ελπίζω πως και τη νέα σεζόν θα θα είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK