Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα (VIDEO)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρί με την Μπαστιά και ενώ οι παίκτες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, τα αίματα άναψαν και ο Μπραντάο έριξε κουτουλιά στον Τιάγκο Μότα. Δείτε το VIDEO της επίμαχης φάσης.

Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα (VIDEO)

Η Παρί μπορεί να νίκησε με 2-0 την Μπαστιά στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1, όμως την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνονταν στα αποδυτήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα, τα αίματα άναψαν.

Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα (VIDEO)

Σύμφωνα με το VIDEO που κυκλοφόρησε από την κάμερα της φυσούνας, ο επιθετικός της Μπαστιά, Μπραντάο έριξε κουτουλιά στον Τιάγκο Μότα της Παρί, τραυματίζοντάς τον στη μύτη, με τον λόγο της επίθεσης να μην έχει γίνει γνωστός ακόμα.

Δείτε το VIDEO της επίμαχης φάσης:

Ωστόσο, πριν επιβεβαιωθεί η είδηση πως θύτης είναι ο Μπραντάο, είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως πιθανότατα την κουτουλιά να την είχε ρίξει ο Έντισον Καβάνι στον συμπαίκτη του.

Κουτουλιά Μπραντάο σε Μότα (VIDEO)

Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν από τις εικόνες που έδειχναν τον Ουρουγουανό να στέκεται δίπλα στον Μότα πηγαίνοντας προς στη φυσούνα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το συνέδεσαν και με την πιθανή αποχώρηση του Καβάνι από την ομάδα.

Από τη μεριά τους οι ιθύνοντες της Παρί δήλωσαν εξοργισμένοι με το συμβάν, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έκανε λόγο ακόμα και δια βίου αποκλεισμό του Μπραντάο από τα γήπεδα.

Διαβάστε ακόμη:

Αποχώρησε τραυματίας ο Ζλάταν

Τους "χόρεψε" ο Παστόρε (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK